top of page

                        Shannon 

314654_220810887976918_1648341179_n%5B1%

4 horses is een fantastische stalling waar de paarden in kuddeverband leven, en waar er echt wordt gekeken naar het welzijn van je paard. 

Paul en Vicky staan altijd klaar voor hun pensionklanten met raad en daad en zorgen daarbij voor een geweldige sfeer ! Regelmatig organiseren ze toffe buitenritten en fundagen. Tijdens de winter, kun je lekker opwarmen in hun gezellige saloon met open haard.

Ook de streek is enorm rustig, urenlang rijplezier verzekerd in een groot uitgestrekt bosgebied. 

Kortom, ik zou er telkens weer opnieuw voor kiezen ! 

                                         Jean-Paul & Heleen

  

IMG-20190209-WA0000.jpg

Lieve Paul & Vicky,


Met grote regelmaat zeggen wij dat wij met onze twee paardjes in het paradijs terecht

zijn gekomen. 3 jaar geleden kwamen wij bij jullie op Pension, na een lange zoektocht naar een plek waar een paard echt paard kan zijn; nou dat is bij 4Horses absoluut het geval! Fantastisch om te ervaren wat deze manier van paarden houden betekend voor het welzijn van de dieren. Jullie hebben echt hart voor dieren en mensen. Nooit is iets te veel, alles is bespreekbaar.  Ook de plek vlakbij een enorm bos is geweldig voor lange buitenritten. Een ruime binnenbak om het nog mooier te maken. Super leuk dat er af entoe wat wordt georganiseerd, waardoor je ook het onderlinge contact goed houdt.

Kortom voor ons nooit meer een ander pension!


Groetjes

                Larissa

061.JPG

Dag Paul en Vicky,

 

" Ik ben Larissa en samen met mijn paard Bilitis stond ik 6 jaar op 4horses. 

 

De kuddestalling van 4horses sprak me hard aan door de andere manier van omgaan met je paard. Hier begon ik met natural horsemanship.

We werden hartelijk ontvangen door Paul, Vicky en de andere pensionklanten. 

 

Alles wat je nodig hebt, is er. Een buiten -en binnenpiste, roundpen, gezellig saloon en vlakbij het bos waar je prachtige wandelingen kan maken met je paard. Ideaal!

 

Er zijn ook steeds leuke activiteiten zoals de funday, buitenritten en 3 daagse waar we altijd van hebben genoten! 

 

Bilitis en ik hadden in het begin een moeilijke band. Er was geen klik. Op 4horses heb ik pas echt geleerd wat een band met je paard is. Ik heb hulp gekregen en lessen grondwerk genomen. 

Bili is nu ondertussen 18 jaar en ik doe nog steeds grondwerk omdat dit me echt hard geholpen heeft. Nu hebben we een goeie klik en sterke band. En ik durf zelfs met halster buitenritjes te maken 😊

 

Als we niet verhuisd waren, zou ik nog steeds op 4horses staan."

                Joke

joke 3.jpg
foto's joke.jpg
joke 2.jpg

Wat heb ik het geluk om zo’n (P)aardsparadijs om de hoek te hebben.

Een plek waar mijn paard paard kan zijn tussen zijn kuddevriendjes, keuzevrijheid om beschut binnen of heerlijk buiten te staan, kwaliteitsvol hooi én prachtige zomerweides.

Een plek waar ook ik mezelf kan zijn. De discipline kan uitoefenen die ik wil, vrij van wind en regen in de binnenpiste, de buitenpiste of het landwegje af en uren samen van de natuur genieten in de bossen.

Een plek die dezelfde normen en waarden naar buiten brengt als ikzelf (www.jokespaas.be).

Dank je wel Vicky en Paul dat wij van deze plek mogen meegenieten!

Liefs,

Joke

bottom of page